4e editie heel groot succes door inzet van velen


De 4 e editie van het BOAL International U14 Tournament zit er weer op. Na een jaar voorbereiding, in samenwerking met onze toernooi partner JOER International, kunnen we nu terug kijken op een zeer geslaagd toernooi. We hebben onder gunstige (voetbal) weersomstandigheden heel veel mooie wedstrijden mogen zien. Trots kijken we naar de winnaars van de prijzen want het zijn wel mooie namen, te weten:

  1. Borussia Dortmund
  2. PSV Eindhoven
  3. Chelsea FC
  4. Club Brugge

De winnaars van de speciale prijzen mogen we ook wel noemen:

  • Fair Play Hokkaido Consadole Sapporo Japan
  • Beste speler Julian Brandes Ajax
  • Beste Keeper Tim Otto FC ‘s-Gravenzande

De eerste teams (Ajax, Feyenoord en Chelsea) hebben zich dirext op de finaledag al aangemeld voor de 5e editie al aangemeld. Een mooier compliment kunnen wij als FC s-Gravenzande niet krijgen.
Mede dankzij de inzet van de 58 gastgezinnen die 7 teams hebben onder gebracht en verzorg en de hele groep vrijwilligers (o.a. de horeca ploeg, schoonmaak- en onderhoudsploeg, EHBO, stewards, gastvrouwen, en al die andere) alsmede de ondersteuning van de meer dan 40 sponsoren kijken we terug op een heel mooi evenement.


Iedereen nogmaals bedankt voor alle hulp en medewerking wat tot dit super evenement heeft geleid.

Commissie BOAL 2017
Jan van der Deijl, Leo de Haan, Ton van de Water, Michiel van de Berg, Eric Moraal, Cees Molenaar en Theo Doelman

Afgelopen weekend heeft het BOAL Toernooi plaatsgevonden.
Ook onze eigen FC met hun JO15-1 heeft hieraan deelgenomen. Vele ouders van de spelers zijn afgelopen weekend gastouder geweest. Aan de verhalen te horen hebben de ouders met hun gastspelers een leuk weekend gehad.

Sportief gezien zijn onze eigen jongens boven zichzelf uitgestegen met uiteindelijk een 5e plaats als eindresultaat. Vele mooie wedstrijden hebben ze gespeeld, met als uitschieters de 1-1 tegen Ajax, 0-0 tegen Feyenoord en de 0-0 tegen Dortmund in de finaleronde. Uiteindelijk won Dortmund na een hele spannende bloedstollende penalty serie van maar liefst 15 penalty’s per team deze wedstrijd. Onze mannen zijn letterlijk en figuurlijk strijdend ten onder gegaan.

De belangstelling en het meeleven van de vele ouders, broertjes, zusjes en andere familieleden in combinatie met een prettig zonnetje, zorgde voor een heerlijke sfeer op het sportpark. Wij als ouders willen iedereen bedanken die dit schitterende toernooi mogelijk gemaakt hebben. De sponsoren en de vele vrijwilligers, zonder hun hulp kan zo’n toernooi nooit georganiseerd worden. De ouders (maar uiteraard ook de spelers) hebben een heel leuk weekend gehad en zijn trots dat we dit mee hebben mogen maken, vandaar dit bedankje.

Namens de spelers en ouders van FC JO15-1

De winnaar van editie 2017: Borussia Dortmund

Wil je meer weten?


Ben je enthousiast geworden en wil je meer over dit toernooi weten? Of, lijkt het je leuk om een van de teams te sponsoren of op een andere manier een bijdrage te leveren aan dit toernooi? Neem contact op met Jan van der Deijl of Leo de Haan.

Jan van der Deijl

j.v.d.deijl@fcsgravenzande.nl
+31-6 2226 7242

Leo de Haan

leag.de.haan@planet.nl
+31-6 5341 5022